keleties szósz, melynek üdeségét a friss paprika és fokhagymadarabok adják. Az egyik legkiválóbb mártogatós sült húsételekhez (csirkéhez, halhoz), kínai ételekhez, de ajánljuk tészták ízesítéséhez is. Összetevők: víz, cukor, darált erős fűszerpaprika (9%), sűrítőanyag (módosított keményítő), savanyúságot szabályozó anyag (ecetsav), fokhagyma, só,...
Összetevők: alapmártás (víz, növényi olaj, glükóz-fruktóz szirup, búzakeményítő, kukoricakeményítő, só, szabad tartású tojássárgája, étkezési sav, mustárliszt, sűrítőanyag, tartósítószer, antioxidáns, aroma, fűszerek), cukor fokhagyma 5,4%, erős fűszerpaprika, 3,8%, só, savanyúságot szabályozó anyag, fűszerek, tartósítószer. Kiváló sült hal- húsételekhez...
Összetevők Paradicsom püré, Ételecet, Cukor, Melasz, Ivóvíz, Étkezési só, Fűszerek, Sűrítőanyag (xantángumi), Fokhagyma, Füstaroma, Természetes aroma
70% zsírtartalommal. Összetevők Repceolaj 68%, Ivóvíz, Pasztőrözött tojássárgája* 5%, Ételecet, Cukor, Keményítő, Étkezési só, Mustármag, Fűszerek, Antioxidáns (kalcium-dinátrium-EDTA), *szabad tartásban termelt tojás. Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.
Fűszeres szósz. Ételecet, Melasz, Malátaecet (árpa), Víz, Cukor, Tamarind lé, Só, Vöröshagyma, Szardella (hal), Fokhagyma, Aromák, Fűszer Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.
Ez egy meglehetősen csípős, ízletes Chiliszósz. Összetevők: erős fűszerpaprika 70%, cukor, só, víz, ízfokozó (nátrium-glutamát), sűrítőanyag (keményítő), savanyúságot szabályzó anyag (ecetsav), tartósítószer (nátrium-benzoát).
Felhasználás: Javasoljuk csípős ételek elkészítéséhez. Kiválóan alkalmas tengeri fogásokhoz, sült-, párolt, grillétekhez, chilis mártások elkészítéséhez és önálló szószként is.