Az oldal üzemeltetője:
TH Mode Kft.
Cégjegyzékszám: 01-09-918847
Cím: 1183. Budapest, Gyömrői út 79-83.
Bejegyző bíróság: Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróság
Adószám: 14766129-2-43
Közösségi adószám: HU14766129
Ügyintéző: Nedecki Tamás
E-mail cím: vegyikerrendeles@gmail.com
Mobil: +36-30-905-7773

A tárhely szolgáltatója:
Tárhelypark Kft.
1126 Budapest, Tartsay Vilmos u. 14. 2.em.
Telefon: +36 1 700 4140
E-mail: info@tarhelypark.hu
web: https://tarhelypark.hu/

Fontos!
A Webáruházunkban alkohol tartalmú termékek forgalmazása miatt csak a 18 életévét betöltőtt, felnőtt személyek rendelhetnek!

Rendelés menete
Rendelés leadása csak a weboldalon keresztül egy rövid regisztráció után lehetséges
A Webáruházban bruttó árak találhatóak, ezek csak és kizárólag a megrendelt termékekre érvényesek. Áthúzva láthatóak a bolti áraink is.
Ha egy terméknél irreálisan alacsony ár jelenik meg akkor valószínűleg adatbázis hiba történt. A téves árral megjelent termékeket sajnos nem tudjuk a hibásan megjelent áron biztosítani. Az árváltozásról értesítést küldünk, és természetesen az új áras rendeléstől el lehet állni.
Az ismertető leírások és képek külső forrásból kerülnek megjelenítésre, ezért az esetleges elírásokért, téves kép megjelenésért sajnos nem áll módunkban felelősséget vállalni
Napi szinten történik a termékek és az áraik frissítése, ezért előfordulhat, hogy a megrendelt termék időközben elfogy az aktuális beszállítónál. Ez esetben nem tudjuk teljesíteni a megrendelést, erről értesítést is küldünk.
A rendeléseket több féle kiszállítással is lehet kérni, ezek a rendeléskor kiválaszthatóak, a mindenkori árakkal együtt.
Garanciális vagy vásárlástól elállás miatt visszaküldött csomag díja a Vevőt terheli.
Termékeket csak eredeti, bontatlan csomagolásban tudunk visszavenni. (Senki sem örülne, ha egy felbontott, kipróbált terméket kapna)
A rendeléseket személyesen is át lehet venni boltunkban.

Címünk:
TH Mode Kft
1183. Budapest
Gyömrői út 79-83.
Sárkány-Center
15 épület.

Nyitvatartás:
Hétfő:           9 - 18
Kedd:           9 - 18
Szerda:         9 - 18
Csütörtök:    9 - 18
Péntek:         9 - 18
Szombat:      9 - 18
Vasárnap:     9 - 18

Elérhetőség:
vegyikerrendeles@gmail.com vagy nyitvatartási idő alatt a +36 30/905-77-73 telefonszámon.

Jótállási és szavatossági feltételek
A 151/2003 kormányrendelet alapján az az általunk forgalmazott tartós fogyasztási cikkek esetében a jótállás legalább 1 év, de egyes gyártók esetében ennek többszöröse is lehet.
A termékek jótállási ideje a termék részletes leírásánál található
A 49/2003. GKM rendelet alapján az általunk értékesített termékekre - azok rendeltetésszerű használata mellett - szavatosságot vállalunk, amennyiben az értékesített termék az értékesítés időpontjában nem felel meg a jogszabályban illetve a szavatossági feltételekben foglalt előírásoknak.
A 151/2003 Korm. rendelet illetve 49/2003 GKM rendelet alapján bejelentett jótállási igényt abban az esetben tudunk elfogadni, ha az eszköz használata rendeltetésszerűen történt. Nem rendeltetésű használatból eredő hiba, sérülés, különös tekintettel a fizikai sérülésekre és az eszköz módosítására, a jótállás elvesztését vonja maga után
Tekintve, hogy a vegyi-ker.hu oldalain megjelenő termékek nagy része külső raktárból illetve beszállítótól érkezik, az oldalon feladott rendelések nem minősülnek szerződésnek.
Oldalunkon feladott rendeléseket rendszerünk tárolja, azonban iktatásra nem kerülnek. A feladott rendelések az átvételt megelőzően módosíthatóak, vagy kérhető rendszerünkből történő törlésük.
Írásbeli szerződésnek a vásárlásról kiállított számla minősül, melyek minden esetben iktatásra és a könyvelési szabályok szerinti tárolásra kerülnek.
Aktív, folyamatban lévő rendelések lekérdezése a felhasználó számára érvényes belépést követően lehetséges. A teljesítést követően lezárt rendeléseket csak a rendelő írásos igénye, valamint személyazonosságának hitelt érdemlő bizonyítása esetén tudunk biztosítani


A mindenkori árváltoztatás jogát fenntartjuk!


Amennyiben további problémák merülnének fel, közöljük a Budapesti Békéltető Testület weboldal címét: http://www.bekeltet.hu/ .